The Definitive Guide to κυπαρισσια διαμονη

Οι πιο κοντινές παραλίες είναι το Κεραμείο, το Φύτεμα και το Φλες. Επίσης, απέχει κανένα μισάωρο από την επιβλητική παραλία Μηλεωπό, στην οποία θα χρειαστεί να διασχίσετε ένα μικρό φαράγγι για να φτάσετε.

Μερικά από τα αξιοθέατα του Άγιου Κηρύκου είναι ο μητροπολιτικός ναός, το μνημείο του Ίκαρου στο λιμάνι, η εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το εκκλησάκι της Ανάληψης, το Αρχαιολογικό Μουσείο κ.α.

Η παραλία στο Διακόφτι μοιάζει σαν να βρίσκεται σε εξωτικό νησί, έχει γαλαζοπράσινα ρηχά νερά και λευκή άμμο.

This Web page makes use of cookies to help your knowledge As you navigate by way of the web site. Out of such, the cookies which have been categorized as vital are saved with your browser as They're important for the Operating of essential functionalities of the website.

Ακολουθώντας τις συμβουλές που περιγράφονται σε αυτόν τον οδηγό, μπορείτε να εκτιμήσετε και να προστατεύσετε αυτά τα μεγαλοπρεπή δέντρα για τις επόμενες γενιές.

Δεν είναι εύκολο να φτάσεις εδώ: Τέσσερις ώρες δρόμο έχεις να κάνεις από την Αθήνα, δύο από την Σπάρτη, με την τελευταία σε φιδογυριστές στροφές, κάτω από θεόρατα βράχια, πάνω στις πλαγιές του Πάρνωνα.

Μέσα στην άνοιξη, φυτεύουμε τους σπόρους σε γλαστράκια φυτωρίου χρησιμοποιώντας φυτόχωμα γενικής χρήσης.

Αν είστε λάτρεις της φύσης, μπορείτε να περπατήσετε μέχρι μέσα στο φαράγγι και να φτάσετε στον καταρράκτη. Το more info φαράγγι του Χάλαρη είναι μέσης δυσκολίας και το τοπίο είναι σε μερικά σημεία άκρως σεληνιακό και σε μερικά άλλα με πυκνή βλάστηση.

Το Κυπαρίσσι είναι κτισμένο στη θέση της αρχαίας πόλης Κύφαντα, (σημερινή Παλαιόχωρα), γνωστή για τα πηγαία νερά της, εξού και η δεύτερη ονομασία του «Βρύση».

Φροντίζουμε να έχουν καλή σταθερότητα και τις στηρίζουμε κατάλληλα ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να πέσουν σε συνθήκες δυνατών ανέμων.

Τα σημάδια της προσβολής από τον σκώρο των κορυφών του κυπαρισσιού περιλαμβάνουν καφέ κορυφές στα κλαδιά και ιστούς στις κορυφές των κλαδιών.

Η πρόσβαση δεν είναι εύκολη. Ο δρόμος σε πολλά σημεία είναι στενός και περνάει μέσα από μεγάλα φαράγγια. Υπάρχουν δύο διαδρομές που μπορείτε ν' ακολουθήσετε για να φτάσετε στο Κυπαρίσσι.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα είδος κυπαρισσιού που να ταιριάζει καλά στις συνθήκες καλλιέργειας της περιοχής σας.

Ο φλοιός και οι ρίζες του δέντρου χρησιμοποιούνταν επίσης για ιατρικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας του πυρετού και των γαστρεντερικών προβλημάτων.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “The Definitive Guide to κυπαρισσια διαμονη”

Leave a Reply

Gravatar